Om Equipe

2001 hade Susanne Ankarcrona sitt första möte med Selleria Equipe i deras fabrik i Italien. Susanne föll direkt för deras hantverk, material, kunskap och passion för sadlar. Med sig tillbaka hade hon tre sadlar och det blev starten för det som idag är Equipe Saddles Sweden AB. Susanne med familj har alltid haft hästar som sitt stora intresse och att kunna förena det med sadlar har gift sig väl. Idag så har Equipe Saddles återförsäljare runt om i Sverige, Norge och Danmark. Att lyssna på kunden och hittar rätt balans mellan häst och ryttare är det vi strävar efter och värdesätter mest. Välkommen till oss!

Vår grundare

2001 hade Susanne Ankarcrona sitt första möte med Selleria Equipe i deras fabrik i Italien. Susanne föll direkt för deras hantverk, material, kunskap och passion för sadlar.

Med sig tillbaka hade hon tre sadlar och det blev starten för det som idag är Equipe Saddles Sweden AB. Susanne med familj har alltid haft hästar som sitt stora intresse och att kunna förena det med sadlar har gift sig väl.

Idag så har Equipe Saddles återförsäljare runt om i Sverige, Norge och Danmark. Att lyssna på kunden och hittar rätt balans mellan häst och ryttare är det vi strävar efter och värdesätter mest.

Välkommen till oss!